Curatenie industriala, curatenie hale, depozite

curatenie industriala, curatenie hale, depozite

EDBRITCLEAN este o firma de curatenie industriala din Iasi, specializata in servicii profesionale de curatenie hale, curatenie depozite, spatii de productie, sali de sport.

Pentru efectuarea serviciilor de curatenie industriala pentru depozite, spatii de productie, hale industriale folosim utilaje specifice, echipamente profesionale, personal calificat.

Curatenia industriala se refera la o gama larga de servicii de curatenie dedicata sectorului industrial, pentru a creste productivitatea companiei, pentru a asigura pieselor si componentelor angrenate in procesul de productie o durata mai mare de functionare, un mediu sanatos pentru angajatii dumneavoastra.
- curatare interioara hale industriale, depozite de marfuri, spatii de depozitare si productie, spatii administrative din uzine, fabrici, depozite logistice
- curatare spatii exterioare, cai de acces, parcari, etc.

Serviciile noastre de curatenie industriala - hale, depozite, sali de sport - cuprind:
» Intretinerea podelelor dure din hale industriale, depozite, sali de sport
» Curatarea tavanelor, grinzilor, fatadelor, corpurilor de iluminat
» Intretinerea parcarilor
» Spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare aferente acestor hale, depozite, sali de sport etc.


Preturi curatenie industriala - hale, depozite

Oferta curatenie industriala, curatenie hale, depozite in Iasi

Oferim servicii profesionale de curatenie industriala, curatenie hale, curatenie depozite in Iasi, la cele mai competitive preturi.

Pentru o oferta de pret curatenie industriala, curatenie hale, depozite in Iasi, va rugam sa ne contactati - telefon 0754337047 - e-mail: office@edbritclean.ro.

Copyright ©2018- Edbritclean

Web design : Light Pixel