Spalare geamuri, curatare geamuri locuite, birouri, spatii comerciale

Spalare geamuri, curatare geamuri

EDBRITCLEAN este o firma de curatenie din Iasi, ce ofera servicii profesionale de spalare geamuri, curatare geamuri, atat pentru locuinte cat si pentru birouri sau magazine, spatii comerciale.

Spalare geamuri / curatare geamuri este un serviciu destinat atat persoanelor fizice (spalare geamuri locuinte - apartamente, vile) cat si companiilor ce detin birouri, magazine, spatii comerciale cu pereti din geam.
In cazul companiilor, aspectul cladirii este foarte important pentru potentialii clienti. De aceea, EDBRITCLEAN vine in sprijinul dumneavostra prin serviciul de curatare profesionala geamuri.

Indiferent ca este vorba despre curatare geamuri dupa constructor sau curatenie generala, serviciile oferite sunt la inalte standarde de calitate, astfel incat geamurile sa fie stralucitoare si fara urme de pete sau praf.

Executam operatiile de spalare geamuri, curatare geamuri birouri, magazine, spatii comerciale, locuinte, cu personal experimentat si folosind echipamente si solutii de curatare profesionale.

Caracteristici ale serviciului de spalare geamuri:
» Spalare geamuri atat la interior cat si la exterior
» Folosim detergenti profesionali pentru a indeparta calcarul si grasimea
» Dispunem de personal calificat, experimentat


Preturi spalare geamuri, tarife curatare geamuri

Oferta spalare geamuri in Iasi

Oferim servicii profesionale de spalare geamuri / curatare geamuri in Iasi, la cele mai bune preturi, atat pentru locuinte cat si pentru companii ce detin birouri, magazine, spatii comerciale.

Pentru o oferta de pret spalare geamuri in Iasi, va rugam sa ne contactati - telefon 0754337047 - e-mail: office@edbritclean.ro.

Copyright ©2018- Edbritclean

Web design : Light Pixel