EDBRITCLEAN o firma de curatenie Iasi de incredere

firma de curatenie iasi

Standardele in ceea ce priveste curatenia au fost mereu ridicate, deoarece un spatiu curat, indiferent de destinatia acestuia, inseamna igiena si un plus de confort. Desigur, mai inseamna si un mod profesionist de a te prezenta in fata tuturor, deopotriva clientilor, partenerilor de afaceri sau in fata propriei familii. Bazandu-ne pe aceasta idee, noi, specialistii. EDBRITCLEAN am demarat un proiect ce s-a concretizat in crearea unei firme de curatenie care sa raspunda oricaror exigente.


O firmă de curățenie Iasi cladita pe seriozitate si profesionalism

Stim ca poate fi greu sa gasesti o firma de curatenie care sa raspunda nevoilor tale și de aceea EDBRITCLEAN inseamna de fapt personal calificat si o echipa tanara si dinamica, gata sa transforme orice spatiu cu ajutorul produselor si a echipamentelor performante folosite. Fireste, ca o firma de curatenie care se respecta, ne instruim in permanenta personalul, tocmai pentru a se ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

EDBRITCLEAN - o firma de curatenie Iasi cu servicii de inalta calitate

Suntem parte din acest domeniu de cel putin 10 ani, timp in care am inceput sa intelegem ce anume este necesar sa facem, astfel incat curatenia sa se poata realiza nu doar rapid, ci si corect si calitativ. Din acest motiv ne-am axat foarte mult pe ideea de a-i oferi clientului posibilitatea alegerii dintr-o panoplie de servicii de curatenie Iasi, astfel incat rezultatul final sa reflecte asteptarile.

Oferim asadar servicii de:
  • Curatenie generala – case, vile, apartamente
  • Curatenie spatii de birouri, showroom-uri, banci sau alte tipuri de unitati, spalare geamuri, etc.
  • Curatenie industriala - pentru segmentul industrial, incluzand hale industriale, ansambluri de depozitare, spatii de productie, sali cu diferite destinatii industriale
  • Curatenie dupa constructor sau echipe de muncitori - pentru cazul amenajarilor interioare, sau al renovarilor
  • Curatenie ocazii speciale - pentru localuri, restaurante sau orice tip de unitate ce gazduieste un eveniment
  • Curatenie mochete - spalare si curatare mochete Iasi, prin tehnica de injectie-extractie

De ce sa apelezi la EDBRITCLEAN - firma de curatenie Iasi?

Curatarea spatiilor, de orice tip ar fi acestea, implica timp si bineinteles, resursele, echipamentele si produsele specifice. Pentru ca e destul de greu sa lucrezi in regie proprie, solutia cea mai potrivita este aceea de a apela la o firma de curatenie Iasi care sa te ajute in cel mai scurt timp sa readuci spatiul tau la sclipirea sa initiala.

Este important sa mentinem spatiile curate, deoarece acestea sunt o veritabila carte de vizita pentru noi, fie ca vorbim despre spatii de birouri, showroom-uri sau locuinte personale. In plus, curatenia este cea care ne ofera un plus de igiena si ne faciliteaza un mediu de lucru curat. Toate aceste avantaje pe care le ofera o firma de curatenie Iasi, precum noi specialistii EDBRITCLEAN, nu fac altceva decat sa creasca calitatea vietii, dar si nivelul de productivitate în viața de zi cu zi.

Daca si pentru tine conteaza aceste aspecte, asa cum conteaza si pentru noi, te invitam sa ne contactezi pentru a discuta pe indelete despre toate detaliile ce vor sta la baza unei colaborari de succes.

Copyright ©2018- Edbritclean

Web design : Light Pixel